Let op! Geld lenen kost geld

Yelder maakt geld lenen helder...

Mogelijk maken wat mogelijk is.

Al 25 jaar ervaring in financieren.

Yelder is een relatief nieuwe naam in het financieringslandschap. Onze naam is nieuw en toch hebben we al zo’n 25 jaar ervaring in financieren. Als onderdeel van Qander Consumer Finance BV kunnen we namelijk terugvallen op de kennis en ervaring die de afgelopen 25 jaar is opgebouwd.

Een klant weet waar hij aan toe is

Wij geloven dat werken met klanten betekent dat je je moet inleven in hun situatie. Altijd verstandig en zorgvuldig. Een lening is een financiële verplichting. Het is belangrijk dat men daar goed over nadenkt. Onze producten zijn helder. De klant weet van te voren precies waar hij aan toe is.

Wij werken volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Dit betekent dat verantwoord lenen bij ons voorop staat.

Wanneer uw persoonlijke situatie wijzigt, controleer dan of u nog steeds verantwoord leent. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Vanuit het hart van Brabant…

In ’s-Hertogenbosch werken ongeveer 100 mensen om u zo goed mogelijk te helpen. Autoplan wordt rechtstreeks bij Yelder afgesloten, zonder tussenkomst van een adviseur. Wij leveren alleen het financiële product en geven geen advies. Dit heet execution-only. 

Op yelder.nl staat uitgebreide informatie, waarmee men zelf beoordeelt of Autoplan aan de wensen voldoet en past bij de financiële situatie. Bij het contract ontvangt men ook informatie over de eigenschappen en voorwaarden van Autoplan.

Verantwoord lenen

Verstandig lenen volgens de AFM
Een lening is een financiële verplichting. Het is belangrijk dat men daar goed over nadenkt.